Cuinant un somni…

cercantunsomni?

Tasta’l, espai de degustació del Parc Agroecològic de l’Empordà, a Albons. Allà, amb la meva filla Adara, oferirem la nostra cuina creativa, vegetariana i mediterrània. El repte és fer-ho amb producte ecològic, de proximitat i de temporada. Les verdures i hortalisses ecològiques seran de l’horta del Parc, on està ubicat Tasta’l. L’arròs serà de Pals i ecològic. Falta concretar llegums, fruita i fruits secs, bolets, làctics, farines, pa, oli, olives, vins, cerveses, sucs, i altres… No és una tasca fàcil, ho volem tot de ben a prop, el nostre objectiu és aconseguir cuinar amb producte d’una distància màxima de 100 quilòmetres. No serà possible que tot sigui de proximitat, hauríem de renunciar a un munt d’ingredients, tot i que renunciarem a un bon grapat. Ho volem així per raó de sostenibilitat, de petjada ecològica, i de defensa de la pagesia i artesania local. Prioritzem la producció petita i autònoma, defugint la gran empresa. És més un ideal, un horitzó que guia el nostre camí, potser és un somni, però ens encanta crear, cuinar i somniar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s